Vertu Ti Android

vertu_tiPentru că ultimii 5 ani au avut ca laitmotiv cuvântul ”criză”, a vorbi despre lux este cu siguranță o infatuare. Iar dacă ne referim la produsele din domeniul tehnologic, costisitoare prin natura lor, ar trebui să fim puțini nebuni să ne gândim că cineva mai scoate pe piață telefoane super-luxoase.

Există totuși o excepție de la regulă. Compania britanică Vertu face o aroganță vremurilor de criză în care trăim și lansează un nou model de telefon – Vertu Ti, care impresionează mai mult prin prețul extrem de ridicat decât prin calitățile tehnice. Smartphone-ul dispune de un chipset Qualcomm Snapdragon cu procesor Dual-Core la 1.7 GHz, 1GB RAM și 64 GB memorie internă. Sistemul de operare este Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Display-ul lui Vertu Ti ajunge la 3.7 inchi, iar greutatea sa variază între 180 și 200 de grame, în funcție de preferințele clientului. Camera foto principală dispune de 8 MP, iar cea secundară de 1.3 MP.

Deși Vertu Ti nu este cel mai slab smartphone de pe piață, nici în topul celor mai calitative telefoane, din punct de vedere al dotărilor tehnice, nu poate fi încadrat, ținând cont mai ales de prețul exorbitant, care pleacă de la 7.900 de euro, în varianta basic, și poate sări de 10.000 de euro. Totuși, estetica acestui telefon inteligent justifică oarecum costul său extrem de ridicat, el fiind dotat cu o carcasă de titan, capac ceramic pentru partea din spate și un cristal de safir pentru protecția ecranului. Există și dotări opționale, de la care majoritatea clienților Vertu probabil că nu se vor da în spate, și anume pielea de aligator sau carcasa din aur roșu de 18 carate.

Cei care își doresc și își permit un astfel de produs pot deja să îl comande, pentru că Vertu Ti a fost lansat recent pe piețele europene.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Couchsurfing

Într-o lume manipulată de bani și interese, este foarte greu să mai găsești locuri unde oamenii funcționează după repere bazate...

Închide