Asus PadFone Infinity 2

asus_padfone_infinity_2Noutățile din domeniul telefoanelor inteligente se succed cu o atât de mare viteză, încât este foarte dificil să ținem pasul cu ele. Mai ales toamna este o perioadă propice pentru a lansa pe piață noi gadget-uri extrem de spectaculoase. Taiwanezii de la Asus se află și ei pe lista celor care tocmai și-au prezentat un nou dispozitiv, pe numele său PadFone Infinity 2.

Având dimensiuni de 143.5 x 72.8 x 8.9 milimetri și o greutate de 145 de grame, noul model Asus este dotat cu un display LCD capacitiv de 5 inchi, care atinge o rezoluție de 1080 x 1920 pixeli și beneficiază, în plus, de protecție de tipul Corning Gorilla Glass. Conectat la rețelele 2G, 3G, 4G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, PadFone Infinity 2 poate intermedia transferul de date cu ajutorul tehnologiilor GPRS, EDGE și NFC. Memoria RAM, de 2 GB, este însoțită de memoria internă, disponibilă în două variante – 16 sau 32 GB. Aceasta poate fi suplimentată cu până la 64 GB, cu ajutorul unui card microSD.

Sistemul de operare Android Jelly Bean 4.2.2 rulează prin intermediul unui procesor Quad-Core Krait 400 de 2.2 GHz, dotat cu chipset Qualcomm Snapdragon 800. Camera foto principală are o rezoluție de 13 MP, în timp ce camera secundară dispune de doar 2 MP. Calitatea videoclipurilor, de 1080p, este asigurată de o placă video Adreno 330.

Culorile puse la dispoziție de către Asus pentru modelul PadFone Infinity 2 sunt negru titan și alb platinum. Prețul dispozitivului este de aproximativ 450 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Les Verbes

Multe sunt tainele de nestăpânit ale acestei lumi. La fel de multe și curiozitățile care ne însoțesc existența de-a lungul...

Închide