HTC One M8

htc_one_m8Calitatea și prețul sunt elemente ale căror proporții cresc aproape simultan. Fie că ne raportăm la ustensile din domeniul tehnologic, sau la obiecte de uz casnic ori alimentar, politica de vânzare este oarecum aceeași. Și în spațiul telecomunicațiilor lucrurile funcționează aproape similar, ceea ce este de înțeles, fără doar și poate.

Taiwanezii de la HTC au lansat destul de recent un nou model de smartphone, botezat One M8, ale cărui dotări tehnice îl face să fie unul nu foarte accesibil publicului larg, din punct de vedere al prețului. Conectat la rețelele 2G, 3G, 4G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, telefonul are o greutate de 160 de grame și dimensiuni de 146.4 x 70.6 x 9.4 milimetri, fiind dotat cu un ecran capacitiv multitouch Super LCD 3 de 5 inchi, cu o rezoluție de 1080 x 1920 pixeli. Protecția de care acesta beneficiază este de tipul Corning Gorilla Glass 3.

Capacitatea de stocare a lui HTC One M8 este de 16 sau 32 GB, în funcție de preferințele clientului, aceasta fiind însoțită de o memorie RAM de 2 GB. Spațiul pentru păstrarea fișierelor poate fi suplimentat cu până la 128 GB, cu ajutorul unui card microSD. Transferul de date poate fi realizat, în cazul noului telefon marca HTC, prin intermediul tehnologiilor GPRS, EDGE sau NFC.

Sistemul de operare al lui HTC One M8, Android 4.4.2 KitKat, este susținut de un procesor Quad Core, de 2.3 sau 2.5 GHz, cu chipset Qualcomm MSM8974AB Snapdragon 801 încorporat. Camera foto principală este de tip dual, având 4 MP și o rezoluție maximă a fotografiilor de 2688 х 1520 pixeli. Senzorul de 1/3”, precum și opțiunea de înregistrare simultană a imaginilor și a videoclipurilor fac parte din lista de facilități a noului telefon HTC. Camera secundară este dotată și ea cu 5 MP și dispune de opțiunea HDR. La capitolul video, telefonul se poate lăuda cu o placă Adreno 330, ce poate oferi o calitate a videoclipurilor de 1080p și 60 de cadre pe secundă.

Versiunile de culoare în care poate fi achiziționat noul HTC One M8 sunt gri, argintiu și auriu. Prețul dispozitivului este și el unul pe măsura facilităților pe care acesta le pune la dispoziția utilizatorilor, și anume 630 euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Silvrback

În vremurile trecute, a scrie nu era la îndemâna oricui. Era nevoie de timp și de exerciții îndelungi pentru ca...

Închide