Nokia Lumia 525

nokia_lumia_525Pasionații de high-tech sunt, cu siguranță, printre cei mai nerăbdători cumpărători, dacă ne referim la luna decembrie, supranumită și ”luna cadourilor”. Oricine devine indulgent cu propria persoană, în această perioadă, și scoate mai ușor banii din buzunar pentru un gadget pe care și l-a dorit de-a lungul întregului an. Marii producători de dispozitive din domeniul telecomunicațiilor sunt deja familiarizați cu acest aspect și nu stau pe gânduri când vine vorba de lansarea a noi și noi gadget-uri.

Finlandezii de la Nokia au anunțat, cu ceva vreme în urmă, lansarea unui nou telefon inteligent, pe numele său Lumia 525. Deși nu a fost scos încă pe piață oficial, există suficiente informații cu privire la caracteristicile tehnice ale telefonului, care să-i țină conectați pe potențialii cumpărători sau admiratori ai companiei finlandeze. Cu dimensiuni de 119.9 x 64 x 9.9 milimetri și o greutate de 124 de grame, noul model Nokia va beneficia de un ecran capacitiv LCD de 4 inchi, ce va avea o rezoluție de 480 x 800 pixeli, precum și de protecție contra zgârieturilor. Conectat la rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, telefonul va putea intermedia transferul de date cu ajutorul tehnologiilor GPRS și EDGE.

Sistemul de operare Microsoft Windows Phone 8 Black va fi susținut de un procesor Dual Core, de 1 GHz, cu chipset Qualcomm MSM8227. Memoria RAM va avea 1 GB, iar spațiul de stocare, de 8 GB, va putea fi suplimentat cu ajutorul unui card microSD, cu până la 64 GB. Partea de fotografie va fi asigurată de o singură cameră, de 5 MP, cu autofocus și o mărime a senzorului de 1/4”. Placa video Adreno 305 va garanta o calitate a videoclipurilor de 720p.

Versiunile de culoare disponibile pentru noul model Nokia Lumia 525 vor fi alb, negru, galben și roșu. Prețul dispozitivului nu a fost încă publicat.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Spring.me

Limitele timpului petrecut pe Internet sunt acelea pe care ni le stabilim singuri. Dacă alegem să ne cheltuim orele libere...

Închide