Acer Liquid S1

acer_liquid_s1Tot făcând referire la cele mai noi apariții din domeniul telefoniei mobile, ne dăm seama că cele mai des menționate țări producătoare de astfel de dispozitive sunt cele din sudul și estul Asiei. Aceasta este o dovadă a faptului că ordinea mondială a suferit oareșice modificări în ultimii zeci de ani, Europa transformându-se mai degrabă în receptor de produse, decât în furnizor.

Taiwanezii de la Acer țin și ei steagul continentului asiatic sus, prin modelul de smartphone Liquid pe care l-au lansat acum ceva vreme, și căruia îi aduc tot felul de îmbunătățiri prin noile versiuni proaspăt prezentate publicului larg. Cea mai recentă apariție, Liquid S1, a avut lansarea luna trecută, iar impresia lăsată până în acest moment este una pozitivă. Cântărind 195 de grame, noul smartphone dispune de rețelele de conectivitate 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 3.0, iar transferul de date poate fi realizat prin intermediul tehnologiilor GPRS și EDGE. Având opțiunea de Dual-SIM, Liquid S1 este dotat cu ecran capacitiv de 5.7 inchi și o rezoluție de 720 x 1280 pixeli.

Memoria RAM de 1 GB este însoțită de cei 8 GB ai memoriei interne, aceasta din urmă putând fi upgradată cu până la 32 GB, cu ajutorul unui card microSD. Sistemul de operare al noului model Acer este Android 4.2 Jelly Bean. Procesorul Quad-Core Cortex A7, de 1.5 GHz, este dotat cu un chipset MTK 6589. Calitatea videoclipurilor, de 1080p și 30 de cadre pe secundă este asigurată de placa video PowerVR SGX 544MP.

Fotografiile realizate prin intermediul lui Liquid S1 ating o rezoluție maximă de 3264 x 2448 pixeli, datorită celor 8 MP ai camerei principale. Singura versiune de culoare disponibilă pentru noul smartphone marca Acer este alb. Prețul lui Acer Liquid S1 ajunge la aproximativ 320 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
DivShare

Scopul omenirii, acela de perpetuare a speciei, nu ar fi putut niciodată să fie atins fără a împărtăși diverse lucruri,...

Închide