Huawei Ascend P6

huawei_ascend_p6Prejudecățile secolului 21 au unele lucruri în comun cu vremurile trecute, măcar în ceea ce privește industria din China. Este aproape imposibil să evităm zâmbetul de pe buzele celor care aud foarte des sentința ”made in China”. Deși suntem sceptici la orice este chinezesc, există un domeniu care excelează pe piața mondială, atât prin calitate, cât și prin popularitate. Huawei este una dintre companiile de telefonie mobilă al cărei succes este unul cu adevărat remarcabil, ținând cont de competitorii săi direcți – Samsung și Apple.

Lansat luna aceasta pe piața asiatică, noul Ascend P6 al celor de la Huawei va inova tiparele pieței mondiale de smartphone-uri, în special datorită design-ului slim și camerei secundare de 5 MP, cea mai bună de pe piață la ora actuală. Disponibil și în versiune Dual SIM, Ascend P6 are dimensiuni de 132.7 x 65.5 x 6.2 milimetri, o greutate de 120 de grame și un ecran capacitiv de 4.7 inchi, cu o rezoluție de 720 x 1280 pixeli. Memoria RAM are 2 GB, iar cea internă 8 GB, însă aceasta poate fi suplimentată cu până la 32 GB, prin intermediul unui card microSD. Sistemul de operare cu care rulează Ascend 6 este Android Jelly Bean 4.2.2, iar procesorul este Quad-Core de 1.5 GHz cu chipset Huawei K3V2.

Partea interesantă a noului Huawei este camera foto, care atinge 8 MP, dacă vorbim de cea principală, și 5 MP, pentru camera secundară, o inovație a pieței la momentul actual. Partea de conectivitate se realizează prin rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 3.0.

Lansarea lui Huawei Ascend P6 pe piețele europene va avea loc în luna iulie, iar prețul dispozitivului va fi de 250 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Codeacademy

Omul secolului 21 este o entitate ale cărei principale acțiuni sunt canalizate în jurul noilor tehnologii. Dependența de gadget-uri și...

Închide