BlackBerry Q5

blackberry_q5E ușor să ajungi celebru, dar mult mai greu să păstrezi locul dobândit. Canadienii de la Research in Motion au trecut prin furcile caudine ale decăderii, însă au avut puterea de a renaște și de a recuceri un public deja saturat de cele mai tehnologii promovate de către concurență.

Lansat în Europa și Asia, noul Blackberry Q5 se pregătește pentru apariția pe continentul american. Dispunând de rețelele 2G, 3G, 4G, NFC, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, proaspătul gadget al celor de la Research in Motion are dimensiuni de 120 x 66 x 10.8 milimetri, o greutate de 120 grame și o rezoluție a ecranului de 720 x 720 pixeli. Tastatura QWERTY, devenită deja clasică pentru telefoanele BlackBerry, nu lipsește nici ea din peisajul modelului Q5. Memoria RAM are 2 GB, iar cea internă 8 GB, însă aceasta din urmă poate fi suplimentată cu până la 32 GB, folosind un card microSD.

Sistemul de operare al smartphone-ului este BlackBerry 10, iar procesorul Dual-Core de 1.2 GHz funcționează cu ajutorul unui chipset Qualcomm Snapdragon 4. Camera foto principală atinge 5 MP, iar cea secundară 2 MP. Camera video, de 1080p, beneficiază de stabilizator și de controlul calității.

Disponibil în versiunile de culoare alb, negru, roșu, gri și roz, noul BlackBerry Q5 are un preț de aproximativ 320 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
System Care Antivirus

Internetul este, fără îndoială, cea mai bogată resursă a secolului 21. Înglobând cele mai mari enciclopedii ale lumii, structurate în...

Închide