Lenovo Vibe X

lenovo_vibe_xFaima companiilor chineze, indiferent de domeniul în care acestea își desfășoară activitatea, nu este neapărat una fericită. Celebrele etichete ce poartă semnătura ”made in China” au fost atât de des ponegrite și luate în derâdere, încât este foarte greu de șters, într-o perioadă scurtă, o imagine deteriorată de-a lungul a zeci de ani. Însă chiar și în aceste condiții, industria de IT din China a fost revoluționată, ocupând primele locuri în topul mondial, atât în ceea ce privește producția de PC-uri, cât și pe cea de gadget-uri.

Lenovo, unul dintre liderii incontestabili ai pieței de IT, se pregătește de lansarea noului model de telefon Vibe X. Apariția pe piață a smartphone-ului este preconizată pentru luna octombrie a acestui an. Din cele câteva informații furnizate de producători, știm faptul că telefonul are o grosime de 6.9 milimetri și cântărește 120 de grame. Ecranul capacitiv LCD, dotat cu protecție Corning Gorilla Glass 3, are un diametru de 5 inchi și o rezoluție de 1080 x 1920 pixeli. Deși nu dispune de un slot pentru card, Vibe X are o memorie internă rezonabilă, de 16 GB, în timp ce memoria RAM are și ea 2 GB. La capitolul conectivitate, noul smartphone se poate mândri cu rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0.

Sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean este susținut de un procesor Quad-Core de 1.5 GHz, dotat cu chipset MTK MT6589T. Camera foto principală ajunge la 13 MP, iar cea secundară la 5 MP.

Versiunile de culoare în care noul Lenovo Vibe X este disponibil sunt negru și argintiu. Cei care sunt interesați de prețul dispozitivului trebuie să mai aibă puțină răbdare, întrucât acesta rămâne încă un mister.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Quora

Trăim într-o lume alcătuită din întrebări și răspunsuri. Tot universul nostru este format din curiozități și metode de a ni...

Închide