O tabletă pentru toate buzunarele

Piața tabletelor din România, deși în continuă expansiune, rămâne un teritoriu neexplorat pentru persoanele al căror venit este unul nu tocmai ridicat. Marii furnizori de tablete high quality – Samsung și Apple, nu au trecut granița care-i desparte pe clienții cu bani mulți, dispuși să investească în tehnologie, de cei mai puțin norocoși, care se mulțumesc cu puțin.

Deși coloșii pieței de tablete țin încă la prețurile lor, cei de la Evolio vin cu o surpriză pentru consumatorii români ale căror venituri nu le permit achiziționarea unei tablete. 449 RON (TVA inclus) este prețul celei mai noi tablete high quality lansată în România, pe 10 octombrieEvotab 3, aceasta fiind și singura la un preț de sub 100 de euro lansată la noi.

Tableta PC Evotab 3 poate fi conectată la Internet prin sistemul Wi-Fi sau prin intermediul unui modem 3G.

Un alt plus al acestei tablete este greutatea, aceasta fiind cea mai ușoară din categoria ei și având 310 grame și 9,5 mm grosime.

Nici garanția acestui produs nu ne poate lăsa indiferenți, producătorii oferind o perioadă de 5 ani pentru remedierea oricăror potențiale probleme apărute.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Review-urile

Lumea IT-ului este, în primul rând, apanajul oamenilor de știință. Termeni tehnici, dispozitive, mecanisme complicate care dau viață acestui univers,...

Închide