LG Lucid 2 VS870

verizon_lg_lucid_2Inovațiile, în materie de telefoane mobile, par să nu mai surprindă pe nimeni. Săptămânal apar modele noi, cu dotări tehnice de excepție, astfel încât este destul de dificil să iei ochii cumpărătorilor înnebuniți după telefoanele inteligente. Toți producătorii încearcă însă să se mențină pe linia de plutire, cu fiecare nou model lansat.

Compania sud-coreeană LG se pregătește să scoată pe piață modelul Lucid2 VS870, un smartphone ce funcționează cu sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean. Procesorul Dual-Core 1.2 GHz Krait dispune de un chipset Qualcomm Snapdragon S4, memorie RAM de 1 GB și memorie internă de 8 GB. Telefonul are și un slot microSD, pentru card-uri de până la 64 GB. Diametrul ecranului este de 4.3 inchi, având o rezoluție de 540 x 960 pixeli. Dimensiunile lui LG Lucid 2 VS870 sunt de 122.5 x 62.8 x 9.8 mm. Camera foto principală nu impresionează foarte mult, cu cei doar 5 MP ai săi și rezoluția de 2592 x 1944 pixeli.

Lansarea lui LG Lucid 2 VS870 este preconizată pentru luna aprilie a acestui an.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Dribble.com

Cei care au obiceiul să navigheze constant pe Internet probabil că sunt familiarizați cu afluența mare de rețele sociale existente....

Închide