Dribble.com

dribbleCei care au obiceiul să navigheze constant pe Internet probabil că sunt familiarizați cu afluența mare de rețele sociale existente. Cu cât petrecem mai mult timp online, cu atât cresc șansele să ne familiarizăm cu noi platforme de socializare. Chiar dacă majoritatea au ca scop petrecerea timpului liber între prieteni virtuali de aceeași vârstă sau care împărtășesc aceleași pasiuni, unele dintre ele ne pot fi de folos în munca de zi cu zi.

Dribble este una dintre platformele ce pot fi încadrate la capitolul ”rețele sociale”. Oarecum asemănător cu Twitter, Dribble are ”avantajul” de a fi mai selectiv în privința conținutului pe care membrii săi îl pot publica pe site. Deși crearea unui cont este la îndemâna oricui, procedura fiind cât se poate de simplă, există restricții în ceea ce privește materialele ce pot fi încărcate pe site. Dribble se adresează în special designerilor și graficienilor care doresc să-și promoveze lucrările, și totodată să fie o sursă de inspirație pentru ceilalți colegi de breaslă.

Astfel, conținutul uploadat este verificat de către creatorii platformei, prin faptul că un utilizator care dorește să urce anumite lucrări pe site trebuie să-și câștige acest drept, urmând ca, în timp, având un profil activ pe site, să poată fi invitat de către membrii mai vechi ai acestuia să posteze diverse materiale grafice.

Crearea unui cont pe Dribble se poate face aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
OptiClean

În fiecare zi ne pierdem în lumea virtuală prin tot felul de site-uri sau aplicații care ne strică buna funcționare...

Închide