Acer Iconia B1

Dacă anul ce tocmai a trecut a fost unul extrem de promițător pentru producătorii de smartphone-uri și tablete, anul acesta se preconizează a fi unul și mai bun din punct de vedere al vânzărilor, în acest domeniu. Mai ales că prețurile au început să scadă odată cu apariția constantă de produse mai performante. Astfel, accesul la gadget-uri inteligente a fost facilitat  și pentru cei cu un buget mic și mediu.

Pentru că cei de la Acer vor să mențină viu interesul cumpărătorilor în ceea ce privește gama lor de tablete, aceștia se pregătesc să lanseze pe piață un produs la doar 99 de dolari – Iconia B1. Cu un procesor Dual-Core la 1.2 GHz, 512 MB RAM, memorie de 8 GB, GPS și Bluetooth 4.0, tableta va fi cu siguranță o țintă pentru pasionații de tehnologie care nu sunt dispuși să investească prea mult în astfel de gadget-uri. Mai mult decât atât, ecranul de 7 inchi și rezoluția de 1280 x 600 pixeli vor face ca tableta să fie aproape la fel de prietenoasă ca un telefon și extrem de practică din punct de vedere al transportului.

Încă nu se știe care vor fi țările ce vor avea pe piață modelul Iconia B1, însă bursa zvonurilor susține că Acer se adresează cu acest produs în special țărilor slab sau mediu dezvoltate.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
La Mulți Ani!

Pentru că tocmai ce am pășit în noul an, echipa Diablos Computer vă urează sărbători fericite, un 2013 plin de...

Închide