System Care Antivirus

system_care_antivirusInternetul este, fără îndoială, cea mai bogată resursă a secolului 21. Înglobând cele mai mari enciclopedii ale lumii, structurate în tot felul de site-uri și platforme online, lumea virtuală a reușit să cucerească o întreagă planetă. Totuși, multitudinea de avantaje aduce cu sine și o mulțime de dezavantaje. Iar unul dintre acestea ar fi numărul considerabil de viruși, pe care îi putem agăța de unde nici cu gândul nu gândim.

Unul dintre acești viruși poartă numele de System Care Antivirus. Îmbrăcat în haine de prinț, programul ascunde, de fapt, gânduri de cerșetor. Deși la o primă vedere, numele așa-zis-ului soft ne-ar putea duce cu gândul la un antivirus, menit să ne protejeze datele, acesta esteun virus extrem de dăunător, care ne blochează sistemul în totalitate. Odată accesat, nu mai putem să ne conectăm la Internet, să vizualizăm poze sau filme, și nici măcar să deschidem un document Office.

După ce s-a instalat în calculatorul nostru, programul afișează tot felul de erori pe care, chipurile, le-am avea, și de care nu putem scăpa decât cumpărând programul cu licență. Accesând pagina de Internet a lui System Care Antivirus suntem redirecționați către un formular care solicită introducerea datelor cărții de credit și achitarea sumei necesare achiziționării licenței.

Pentru a scăpa de toată această tevatură ne putem folosi de un utilitar, pe numele său Combofix, cu ajutorul căruia vom scăpa, cu siguranță, de virusul proaspăt instalat. Instalarea utilitarului nu este foarte complicată. Este nevoie de un alt calculator și de un stick USB, pe care să copiem fișierul executabil Combofix. Închidem calculatorul afectat, iar când îl redeschidem avem grijă să rulăm sistemul de operare în Safe Mode (tasta F8). După deschidere, instalăm de pe stick utilitarul descărcat și îl rulăm. Astfel, în câteva minute, putem scăpa de virusul nedorit și de eventualele probleme legate de furtul de date de pe cartea noastră de credit.

Pentru cei care se confruntă cu probleme legate de virusul System Care Antivirus, utilitarul Combofix poate fi descărcat de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
TurnedOn Times Viewer

Ultimii ani s-au dovedit extrem de profitabili în ceea ce-i privește pe producătorii de laptopuri. Multă lumea a început să...

Închide