Noisli

noisliStresul cotidian a intrat deja în cutuma internautului de rând, iar metodele de combatere ale acestuia și-au diminuat din eficiență, odată cu trecerea timpului. Deși trăim într-un spațiu plin de opțiuni, când vine vorba de relaxare și de petrecerea orelor libere într-un mod cât mai pe placul nostru, este destul de dificil să ne detașăm de sarcinile zilnice, care ne erodează energia mai mult decât ar fi cazul.

În tot acest amalgam de probleme există totuși o soluție, care-și are răspunsul, cum altfel, decât în spațiul virtual. Noisli este o platformă web, construită într-o manieră simplistă, al cărei scop este acela de a ne relaxa, cu ajutorul sunetelor și al culorilor. De la adierea vântului, până la susurul izvoarelor sau căderea frunzelor, toate acestea le putem asculta în cea mai mare forfotă a orașului, doar folosind o pereche de căști. Gama de sunete provenite din natură este destul de variată, iar fiecare dintre opțiuni dispune de un buton de volum, cu ajutorul căruia poate fi controlat nivelul de zgomot emis.

Noisli este eficient și din punct de vedere vizual, întrucât beneficiază de schimbarea automată a culorii din fundal, punând astfel în funcțiune beneficiile cromoterapiei. În plus, pentru cei care doresc să codeze rapid și să vadă în cel mai scurt timp rezultatele muncii lor, Noisli pune la dispoziția lor și o pagină de text editabilă, care poate fi ulteror descărcată în format .txt.

Accesarea lui Noisli este gratuită și poate fi realizată de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Downvids

Orice fel de dependență, indiferent cât de agreabilă ni s-ar părea, implică măcar o fărâmă de risc. Pentru că, oricât...

Închide