Behance

behancePe lista meseriilor dezvoltate odată cu extinderea mediului online se numără și aceea de grafician. Tot mai mulți studenți sau absolvenți ai facultăților de Arte și-au reprofilat activitățile în spațiul virtual. Astfel că multe dintre platformele web existente la momentul actual sunt creația acestor oameni care, nu cu mult timp în urmă, mânuiau cu mare virtuozitate pânza și pensula, iar astăzi se îndeletnicesc tot mai mult cu tabletele grafice sau cu mouse-ul.

Există o multitudine de locuri unde pot fi expuse lucrările grafice digitale, template-urile de site-uri sau afișele frumos desenate. Iar unul dintre aceste spații virtuale, special ”amenajate” în acest sens, este Behance. Având două facilități, atât pe aceea de ”vânzător” de servicii, cât și pe aceea de ”cumpărător” de personal, Behance este o platformă utilă tuturor celor care activează în mediul online. Graficienii, web designerii sau fotografii își pot expune cu ușurință materialele la care au contribuit, creându-și astfel un portofoliu online fără prea mult efort, în timp ce angajatorii aflați în căutarea unor persoane competente pot să-și găsească cu ușurință un viitor coleg, în funcție de lucrările expuse de acesta pe platforma Behance.

Site-ul propune și o listă de job-uri, în întreaga lume, astfel că cei ce doresc să renunțe la statutul de free lancer pot aplica, fără prea mare efort, pentru un loc de muncă care să li se potrivească. Behance permite și evaluarea lucrărilor de către alți utilizatori sau angajatori, ceea ce poate fi un punct de orientare în plus pentru cei care își sprijină deciziile angajării unui utilizator Behance doar pe experiența trecută pe pagina de portofoliu din rețea.

Cei care doresc să facă parte din rețeaua Behance își pot crea un cont gratuit aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Inkscape

Cultivarea talentului este o datorie pentru toți oamenii de pe acest pământ. Indiferent dacă vorbim despre abilitățile muzicale, despre veleitățile...

Închide