Songkick

songkickOricât de europeană ar fi așezarea teritorială a României, tot ”lumea a treia” scrie pe noi, atunci când străinii sunt întrebați de țara noastră. Cât este lipsă de cultură generală din partea lor și cât dispreț, asta este mai greu de cuantificat. Cu toate bubele pe care le are România, avem totuși printre cele mai scumpe mașini care circulă pe șoselele europene, cele mai la modă gadget-uri și cea mai costisitoare vestimentație. O astfel de țară, chiar plină de snobi, nu poate fi din lumea a treia.

O dovadă e emancipării României este dată de lumea showbiz-ului, tot mai asaltată de numărul mare de concerte cu artiști internaționali, precum și de publicul numeros care ia parte la aceste evenimente. Dar poate că unii dintre noi au anumite preferințe muzicale pe care nu și le pot satisface suficient de mult doar prin concertele susținute în România. Astfel, ar fi nevoie de o agendă a turneelor internaționale, care să poată fi consultată oricând, de către oricine.

În acest scop a fost creat Songkick, o platformă care conține informații despre mii de concerte din lumea întreagă, ale numeroșilor artiști de talie internațională. Site-ul oferă, pe lângă posibilitatea de a căuta orice cântăreț și a vedea care sunt concertele pe care le va susține în perioada următoare, și șansa de a achiziționa bilete online la respectivele concerte. De asemenea, putem alege să primim notificări prin e-mail atunci când un anumit artist ajunge la noi în țară sau într-o locație stabilită de noi.

Platforma este gratuită, iar crearea unui cont se poate face accesând site-ul oficial Songkick.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
AIMP 3

Dacă făceam un sondaj de opinie, acum zece ani, cu privire la playerele întrebuințate pentru a asculta muzică, probabil că...

Închide