Font-Face Generator

font_face_generatorSpațiul în care ne desfășurăm activitățile cotidiene este atât de pestriț, încât este aproape imposibil să nu găsim ceea ce avem nevoie. Mai ales dacă ne petrecem viețile mai degrabă în lumea virtuală, decât în cea reală. Soluții există pentru orice, trebuie doar să știm unde să le căutăm.

Toți cei care se ocupă cu crearea de site-uri sunt nevoiți să se ralieze unui nou trend, care pune mare accent pe fonturi. Acestea au devenit, în ultima vreme, un element atât de important în cadrul unei pagini web, încât este foarte dificil să te dezici de ele. Pentru a facilita integrarea oricărui tip de font într-un site, putem apela la platforma Font-Face Generator. Prin intermediul său pot fi încărcate orice tip de fonturi, iar aceasta ne va genera suita de fișiere de care avem nevoie pentru a le folosi într-un mod corespunzător pe orice fel de pagină web. De asemenea, Font-Face Generator se ocupă și de conversia diferitelor tipuri de fonturi, astfel încât să putem crea elemente funcționale în spațiul virtual, care să poată fi accesate de pe orice tip de browser sau dispozitiv.

Accesarea platformei Font-Face Generator este gratuită și se poate realiza de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
DVD Styler

Mai toate curiozitățile copilăriei sau ale adolescenței par să-și fi găsit răspunsurile într-un secol 21 ce permite accesului oricui, la...

Închide