Tutoriale video

Lumea virtuală începe să substituie, din ce în ce mai mult, realitatea. Oameni, funcții, interacțiuni încep să dispară încetul cu încetul, pentru că Internetul suplinește aproape orice și aproape pe oricine. Probabil că, în câteva zeci de ani, profesorii de la școală vor fi substituiți de roboți cu voci umane, al căror rol va fi acela de a ne oferi fel de fel de informații pe care, în mod normal, le-am fi acumulat prin intermediul școlii.

Neintenționând neapărat să ne hazardăm în predicții nu tocmai fericite, rămânem cantonați în prezentul virtual, care a început să prindă muguri în materie de predare pe Internet. Titulatura nu este chiar aceea de ”curs”, ci de ”tutorial”, dar rolul său este cam același. Cei care doresc să se pună la punct cu noile tendințe în materie de IT, însă nu au timpul sau banii necesari pentru a urma un curs, vor fi fericiți să afle că există un site gratuit care se ocupă cu așa ceva.

Tutorialevideo.info este platforma care ne facilitează accesul către mult doritele informații despre programe de design și web design, sisteme de operare sau tehnici de optimizare. Marele plus al acestui site este faptul că tutorialele sunt în limba română, ușurând astfel munca potențialilor învățăcei.

Deși site-ul este o sursă neprețuită de informații, trebuie ca și noi să venim cu răbdare și perseverență, pentru ca lucrurile să funcționeze așa cum trebuie, iar tutorialele să-și atingă scopul.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
WinRar

Au trecut vremurile când ne chinuiam să trimitem anumite informații răsfirate de la un calculator la altul prin o multitudine...

Închide