Guitar Tricks

guitar_tricksDin multitudinea pasiunilor pe care un om le are într-o viață, cea mai profundă dintre ele este, cel mai probabil, muzica. Lumea sunetelor, învăluită în diferite nuanțe și culori, este un univers al libertății și al descătușării fiecăruia dintre noi. O lume în care este ușor să pătrunzi, din postura de spectator, dar care este greu de controlat, atunci când devii tu actorul principal. Muzicienii, cei care stârnesc invidia multora, în special datorită talentului de a mânui orice instrument muzical, au în spate ani mulți de muncă și sacrificii. Puțini sunt cei care reușesc să se afirme cu adevărat într-o industrie plină de meschinării și interese, chiar dacă talentul ar trebui să fie suficient și îi ducă la un succes garantat.

Dincolo de polemicile care depășesc barierele artei, învățarea unui instrument muzical nu este deloc simplă. Însă ambiția și efortul oricăruia dintre noi, însoțite de un strop de talent, sunt o garanție a reușitei. Pentru cei care doresc să deprindă tainele chitarei, există o multitudine de site-uri care oferă suport în acest sens. Unul dintre acestea este Guitar Tricks. Deși lecțiile nu sunt exclusiv gratuite, site-ul este un punct de plecare pentru orice începător. Există o serie de instructori care oferă 24 de tutoriale video, pentru pachetul gratuit, cu ajutorul cărora pot fi exersate tehnicile de bază pentru mânuirea unei chitare. De asemenea, cei care aleg să plătească pachetul lunar, de 15 dolari, sau pe cel anual, de 130 dolari, au acces la o multitudine de cântece explicate pas cu pas de către profesori acreditați să facă asta. Pachetul complet de servicii conține 3000 de lecții video prezentate de către 45 de specialiști ai chitarei.

Cei care doresc să se familiarizeze cu platforma Guitar Tricks o pot face aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Burn Subtitle

Diversitatea globală aduce cu sine un conglomerat de elemente care, în varietatea lor, ne fac viața mai interesantă. Indiferent dacă...

Închide