Svbtle

svtbleBlogging-ul este o artă care a început să capete statutul de profesie, în ultimii ani. Poate părea ciudat, pentru cei care obișnuiesc să meargă la lucru zi de zi, respectând o întreagă listă de cutume, ca cineva să-și câștige existența redactând texte din viața de zi cu zi, fără a fi în postura de a se numi ”scriitor”. Totuși, această industrie s-a extins destul de vizibil, în ultima vreme, iar asta nu face decât să pună o cărămidă în plus la temelia numită Internet, și să aducă argumente favorabile acestui val de popularitate de care a fost cuprins mediul online, în ultimii ani.

Bloggerii mai mult sau mai puțin pasionați, mai mult sau mai puțin cunoscuți, au o listă întreagă de platforme cu ajutorul cărora își pot expune gândurile într-o manieră publică. Iar una dintre acestea este Svbtle. Poate un pic prea simplistă, pentru consumatorii clasici de blog-uri, platforma are o interfață care pune în valoare doar esențialul, și anume conținutul textului. Fără înflorituri, fără coloane complicate, Svbtle este instrumentul perfect pentru aceia care nu doresc altceva decât să scrie. Și să fie citiți. Crearea unui cont este extrem de simplu de realizat, iar domeniul poate fi personalizat după bunul plac, purtând extensia svbtle.com.

Cei care doresc să intre în lumea blogging-ului prin intermediul platformei Svbtle, pot face acest lucru de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
ISO Recorder

Alternativele sunt cele care fac din secolul 21 unul deschis oricărei tipologii umane, indiferent de vârstă, sex sau culoare a...

Închide