Embed Google Map

embed_google_mapOrientarea în spațiu este o calitate distribuită în cantități inegale fiecăruia dintre noi. Așa cum pensula nu poate fi mânuită de către oricine, iar codurile de programare sunt limbaje familiare doar câtorva norocoși, asemenea și hărțile sunt ustensile mânuite diferit de fiecare dintre noi.

Totuși, fie că ne pricepem sau nu cu descifrarea lor, hărțile sunt un rău necesar, de care nu ne putem debarasa. Este evident faptul că o companie sau o firmă care are un site, unde este afișată o hartă, va fi mai ușor de localizat decât acelea care au postată doar o adresă sub formă de text. Pentru a beneficia de o astfel de facilitate, există platforme care generează coduri pe care le putem introduce în propriile site-uri, astfel încât să simplificăm navigarea virtuală a potențialilor oaspeți către sediul nostru.

Unul dintre aceste site-uri este Embed Google Map, iar utilizarea sa este extrem de facilă, chiar și pentru cei neinițiați în tainele programării. Obținerea codului care va apărea pe site-ul nostru sub formă de hartă se face foarte simplu, prin introducerea latitudinii și longitudinii locației pe care dorim să o scoatem în evidență, precum și a dimensiunilor la care dorim să apară harta.

Accesul la platforma Embed Google Map se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
BitComet

Lumea virtuală în care trăim începe să ocupe din ce în ce mai mult spațiul vieților noastre, astfel încât detașarea...

Închide