3sms.ro

3smsUneori trec anii peste noi atât de repede, încât copilăria ne apare ca o peliculă în alb și negru, uitată prin cotloanele memoriei. Totuși, amintirile capătă contur pe măsură ce rememorăm întâmplări din trecutul mai mult sau mai puțin îndepărtat. Una dintre perioadele amuzante ale celor născuți în anii ‘80 a fost aceea a achiziționării primului telefon mobil. Dacă acum este un dispozitiv de nelipsit din arsenalul oricui, indiferent de vârstă sau poziție socială, acum 10-12 ani puțini erau cei care dispuneau de o astfel de ustensilă.

Pe vremea aceea însă nu erau atât de multe oferte la abonamente sau cartele cu un număr infinit de minute, de care să ne folosim după bunul plac. Astfel că bip-urile erau la ordinea zilei. Ce bine ar fi prins atunci un serviciu gratuit de trimitere a SMS-urilor! Chiar dacă acum companiile de telefonie mobilă oferă minute și mesaje la discreție, mai sunt totuși persoane care nu dispun de credit, și pentru care o platformă online de trimitere gratuită a SMS-urilor ar fi excelentă.

3sms.ro oferă un astfel de serviciu gratuit, prin care putem expedia un număr nelimitat de SMS-uri către orice rețea de telefonie mobilă din România, în limita a 160 de caractere. Constrângerea vine la numărul de mesaje trimise aceleiași persoane, care este de maximum 3 pe zi. Întâiul mesaj trimis va fi însoțit de un al doilea, de notificare, prin care destinatarul este înștiințat că expeditorul este un serviciu gratuit de trimitere a mesajelor scrise.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Funny Photo Maker

Lumea virtuală, în care ne desfășurăm poate cele mai multe dintre activitățile zilnice, e plină de informații noi și de...

Închide