StatCounter

stat_counterReușita, în orice business, se află în strânsă legătură cu numărul de persoane pe care reușim să le fidelizăm, într-un timp cât mai scurt. Indiferent dacă ne referim la companiile cu cifre de afaceri semnificative sau la simplii scriitori moderni, care-și aștern ideile pe o foaie de hârtie virtuală, scopul principal rămâne același. Iar ca să avem certitudinea că am devenit, la un moment dat, populari, trebuie să ne preocupăm într-o oarecare măsură de acest aspect.

Dacă marile firme de pe piață angajează tot soiul de agenți sau de instituții care se ocupă cu realizarea sondajelor de opinie, pentru a analiza popularitatea de care se bucură în mod real, bloggerii pasionați, sau cei care își transpun cu mult avânt gândurile în mediul virtual, apelează la platformele gratuite existente pe Internet, cu ajutorul cărora pot măsura numărul de vizitatori care le trag pragul din spațiul online. Unul dintre aceste site-uri suport este și StatCounter, o unealtă extrem de interesantă pentru cei care doresc să afle, în cele mai mici detalii, care sunt sursele traficului de care beneficiază, care este numărul de vizitatori unici sau câte pagini din interiorul site-ului personal au fost deschise. StatCounter ne arată statistici pentru fiecare zi în parte, precum și date despre browserele folosite de către cei care ne-au vizitat paginile, durata de timp petrecută la noi pe site, precum și calea pe care au urmat-o pentru a ajunge să ne citească una sau alta dintre pagini.

Instalarea lui StatCounter este destul de simplă, utilizatorul neavând altceva de făcut decât să copieze un cod generat de platformă și să-l lipească în site-ul / blog-ul al cărui trafic dorește să-l urmărească. Accesarea lui StatCounter este gratuită și poate fi realizată de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Free Audio Video Studio

Cu toții ne-am dori să avem un program care să le facă pe toate. În felul acesta, am economisi timp...

Închide