Yola

yolaMulte și complicate sunt lucrurile care ne înconjoară existența de zi cu zi. Dacă odinioară puteam să ne conturăm traiul cotidian neavând acces la o cantitate atât de mare de informații pe cale virtuală, prezentul pare imposibil de creionat fără accesul la Internet. Iar cea mai vizibilă modalitate de a fi mereu prezenți în spațiul online este crearea unui site.

Indiferent dacă nivelul nostru de cunoștințe, în materie de web, este unul suficient de ridicat, astfel încât să putem crea o pagină de Internet de la o simplă schiță, fie că abia am început să cochetăm cu lumea virtuală, există o mulțime de site-uri suport, cu ajutorul cărora putem să dăm viață unei lumi care să ne aparțină și pe care să o conturăm după bunul plac. Yola este una dintre platformele cadru care ne pune la dispoziție o multitudine de facilități, în materie de web, astfel încât să putem da viață unui site și să-l populăm cu elementele și informațiile pe care le dorim. De asemenea, Yola permite și personalizarea aspectului vizual al paginilor pe care le creem, astfel încât orice nou utilizator să fie mulțumit de site-ul obținut.

Crearea unui site pe platforma Yola este gratuită, însă ce-i care doresc să-și sporească numărul de facilități sau să-și customizeze domeniul, astfel încât acesta să figureze fără extensia yolasite.com, o pot face contra cost, direct din panoul de administrare. Accesul către comunitatea Yola poate fi realizat de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Acer Liquid Z4

Noutățile, în materie de telefoane inteligente, nu înseamnă neapărat o evoluție, ci și oferirea de oportunități clienților nu foarte potenți,...

Închide