JSHint

js_hintInternetul este un domeniu în continuă expansiune, ale cărui granițe sunt infinite. Posibilitățile de extindere sunt neliminate, iar tehnologiile revoluționare apar pe zi ce trece, fiind aproape imposibil să ții pasul cu toate. Chiar cei mai iscusiți dintre programatori sunt puși uneori în dificultate, în lupta lor zilnică cu tot felul de coduri și softuri dificil de manevrat.

JavaScript este un limbaj de programare apărut cu mulți ani în urmă, care a dezvoltat în timp o mulțime de librării, a căror popularitate a tot crescut în ultimul timp. Jquery, Prototype sau MooTools sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute metode de implementare a codurilor JavaScript, folosite pentru realizarea unor lucruri spectaculoase, plăcute ochiului utilizatorului de rând. Deși nu toți programatorii stăpânesc acest limbaj de programare, nivelul său de popularitate a atras atenția multor web-developeri, care au început să apeleze la coduri JavaScript din ce în ce mai des. Pentru că oamenii sunt însă supuși greșelii, iar programatorii sunt și ei oameni, există un program care corectează potențialele erori de cod JavaScript, astfel încât lucrurile să funcționeze la parametri optimi.

JSHint este numele platformei create cu scopul de a repara o multitudine de greșeli de script, cum ar fi existența unor blocuri de cod goale, folosirea eronată a funcțiilor, nedefinirea variabilelor, utilizarea greșită a operatorilor sau chiar lipsa acoladelor. Programul nu necesită instalare și poate fi accesat online de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Easy Timer

Secolul 21 ne dovedește de atâtea și atâtea ori că timpul nu este cel mai bun prieten al nostru. Oricât...

Închide