Pulse

pulseInternetul este o sursă permanentă de informație și noutate. Cotidiane de tot felul, platforme sociale diverse, rețele cu un număr impresionant de utilizatori, toate acestea fac din lumea virtuală cea mai sigură metodă de a fi la curent cu actualitatea. Însă nu toate informațiile sunt interesante într-un grad la fel de mare. Unele dintre ele ne suscită interesul mai tare, altele trec pe lângă urechile noastre fără să le dăm atenție.

Cea mai eficientă modalitate de a ne menține la zi cu informațiile care ne interesează cu adevărat, fără a fi asaltați de știri de tip can-can sau de alte informații pe care nu le agreem, este să aderăm la platforma Pulse. Construită ca o aplicație pentru sistemul de operare Android, Pulse poate fi folosită și de către internauții dependenți de propriile laptop-uri, care nu dispun de smartphone-uri. Bazată pe feed-urile RSS a mii de site-uri, aplicația sortează articolele pe care dorim să le citim sau noutățile cu care vrem să fim la curent, în funcție de anumite domenii, cum ar fi sportul, muzica, arta sau fotografiile. Feed-urile prezente pe platforma Pulse sunt furnizate de către utilizatori și site-uri din întreaga lume. Însă, prin crearea unui cont, putem să alegem după bunul plac site-urile, blog-urile sau articolele pe care dorim să le urmărim. Numărul maxim de surse la care putem fi conectați în același timp este de 600.

Aplicația Pulse este oferită gratuit de către dezvoltatorii săi și poate fi accesată de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Linux MultiMedia Studio

Sunt miliarde de oameni și milioane de meserii în lumea aceasta, care mai de care mai variate. Diversitatea job-urilor practicate...

Închide