Camera Shutter Life

camera_shutter_lifePasiunea pentru fotografie a devenit pentru mulți o reală obsesie. Una extrem de costisitoare, dacă ne uităm la prețul aparatelor foto DSLR, al obiectivelor de tot soiul sau al blitz-urilor. Multă lume a căzut, în ultimii ani, în această patimă, oarecum fără scăpare. Odată cuprins de febra fotografiei, este greu să mai rămâi indiferent la noile apariții de aparate profesioniste sau semi-profesioniste.

Totuși, înainte de a ne îngrena în cucerirea unuia sau altuia dintre aparate, este indicat să ne menținem informații cu privire la durata de viață a camerei foto pe care dorim să o cumpărăm, și în special a shutter-ului. Pentru a face asta, putem apela la platforma Camera Shutter Life, unde vom găsi o listă amplă cu mai toate aparatele foto existente pe piață la momentul actual. Printre producătorii ale căror aparate le putem descoperi pe acest site se numără Canon, Nikon, Casio, Fujifilm, Epson, Toshiba, Sony, HP, Leica, Panasonic, Pentax, Samsung sau Sigma. În dreptul fiecăreia dintre aceste companii găsim o listă lungă de aparate, despre care putem afla durata estimativă de viață, în funcție de numărul de cadre suportate de către shutter. De asemenea, Camera Shutter Life ne pune în legătură directă cu alți fotografi și experiențele lor cu privire la unul sau altul dintre modelele de aparate foto existente pe site.

Cei care doresc să culeagă mai multe informații despre aparatul pe care îl dețin sau despre acela pe care vor să-l achiziționeze în viitor, pot accesa platforma Camera Shutter Life de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Google Drive

În diversitatea sa, Internetul nu se confruntă doar cu mulțimea de utilizatori mereu grăbiți și mereu nerăbdători să găsească tot...

Închide