CSS 3.0 Maker

css_3_makerTehnologiile evoluează din ce în ce mai repede, astfel că este tot mai greu să poți ține pasul cu toate noutățile din domeniul IT. Cei mai expuși acestor modificări frecvente sunt chiar cei care lucrează în domeniu. Responsabili și victime deopotrivă, dezvoltatorii web se confruntă în fiecare zi cu tot felul de update-uri ale programelor și tehnologiilor pe care le întrebuințează zi de zi, astfel încât sunt șanse foarte mari ca uneori să fie depășiti de acest progres alert.

Pentru consumatorii de CSS 2, care au fost ”agresați” de noile comenzi CSS 3, există un site care face treaba pentru ei – CSS 3.0 Maker. Toate efectele noi, precum gradientul, rotunjumea colțurilor, tranzițiile sau umbrele pe text sunt doar câteva dintre avantajele folosirii noii tehnologii de stilare CSS 3. Avantajul folosirii acestui site, în special pentru cei mai puțin documentați, este acela că putem vedea în timp real ce face fiecare efect ales de noi. De asemenea, platforma ne oferă codul sursă, pentru a-l putea introduce în site-ul la care lucrăm, precum și informații despre nivelul de compatibilitate cu cele mai importante browsere, incluzându-le aici și pe cele pentru smartphone-uri.

O altă facilitate pusă la dispoziție de către CSS 3.0 Maker utilizatorilor săi vine și din faptul că proprietățile fiecărui efect pot fi modificate în timp real, ceea ce ne scutește de mult timp pierdut și de multe încercări eșuate.

CSS 3.0 Maker poate fi accesat aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Qustodio

Securitatea este de ani buni o problemă mondială, mai ales dacă vorbim despre latura sa informatică. Garanția confidențialității nu mai...

Închide