Virtual Piano

virtual_pianoSunt o mulțime de lucruri pe această lume care ne încântă auzul sau văzul. Oameni talentați sau mai puțini înzestrați, dar foarte muncitori, încearcă să ne destăinuie câte puțin din tainele artelor lumii. Fie că vorbim de muzică, pictură sau orice alt mijloc de creație, suntem mereu fascinați de capacitatea omului de a da viață unei partituri sau unei pânze imaculate, ce-și așteaptă trezirea la viață prin mii de culori.

Printre miile de virtuozități de care omul este capabil se numără și cântatul la pian. Interzis multora, dar totuși accesibil unui număr mic de norocoși, acest instrument capacitează energiile tuturor celorlalte din breasla sa, fascinând orice ascultător cât de cât pasionat. Din păcate, joaca cu clapele este o experiență destul de costisitoare, pe care mulți nu și-o permit, irosindu-se astfel multe talente.

Internetul este însă o resursă care se adresează tuturor, inclusic amatorilor de muzică, astfel că, la o atentă căutare, vom găsi o platformă virtuală, pe numele său Virtual Piano, care oferă o experiență similară cântatului la pian, cu excepția faptului că butoanele de la tastatură vor lua locul clapelor. Deși comparațiile între un pian real și această platformă sunt un pic forțate, Virtual Piano poate fi folosit pentru a spori apetitul copiilor și a-i atrage către acest instrument muzical. Site-ul oferă suport, în sensul că fiecare clapă este însemnată cu litera care trebuie apăsată pentru a cânta respectiva notă. De asemenea, există o serie de pseudo-partituri, formate din litere, ale unor cântece celebre, pe care oricine le poate interpreta cu puțin efort.

Accesul pe platforma Virtual Piano se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Remo Recover

România este o țară cu oameni spirituali, a căror principală pasiune este să născocească bancuri și vorbe de duh. Astfel,...

Închide