Mario Forever

Întorcându-ne în timp, la anii copilăriei, ne dăm seama că distracțiile de atunci se măsurau altfel decât astăzi. ”Profitând” de lipsa calculatorului, timpul liber era consumat în spatele blocului, jucând ”Șotronul”, sau la o partidă de ”Nu te supăra, frate!”. Nu știu dacă cei câștigați suntem noi, cei de atunci, sau ei, copiii de astăzi. Cert este că interacțiunile reale, pe termen lung, au cu siguranță mai multe beneficii decât cele virtuale.

Revenind la jocurile din trecut, probabil că ne sună familiar numele de ”Super Mario”. Cei mai norocoși dintre noi, care am beneficiat de un joc pe televizor (desigur, extrem de ”rustic” astăzi, comparativ cu celebrele PS-uri sau Xbox-uri), ne-am bucurat de această distracție ca de o minune, în lipsa altor tehnologii mai avansate.

Ei bine, iată că astăzi, printre milioanele de aplicații interactive și jocuri de tot felul, își face loc bătrânul Mario, întinerit poate în opțiunile de funcționare de către cei de la Softendo. Pentru cei cărora le e dor de copilărie, pot  descărca de pe site-ul producătorului o suită de jocuri gratuite ce-l au ca erou pe Mario.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
CCleaner Free

De câte ori nu ni s-a întâmplat ca propriul calculator să ne lase ”cu buza umflată” tocmai când aveam mai...

Închide