FL Studio

fl_studioAtunci când suntem copii ne fascinează aproape orice: sunetele, culorile, magia, astrele. Cu timpul, dezvoltându-ne și cunoscând lucruri și oameni noi, începem să ne apropiem de universul care ne lua ochii și mințile în copilărie, și ajungem uneori chiar să facem parte din el. Pentru că o bună parte dintre adolescenții zilelor noastre sunt fascinați de mersul în club, probabil că mulți și-ar dori să se afle în fața unui mixer, fie el și virtual, pentru a contorsiona tot felul de sunete, astfel încât să sune bine.

FL Studio este unul dintre programele care permit manevrarea melodiilor după bunul nostru plac, pentru ca ele să fie în acord cu tonalitățile din capul nostru. Deși nu este gratuit, softul dispune de o versiune demo care cuprinde tot felul de artificii tehnice, menite să ne ațâțe interesul. FL Studio nu este cel mai intuitiv program cu putință, însă adevărații pasionați nu vor precupeți niciun efort pentru a se familiariza cu modul de utilizare al softului și cu facilitățile pe care acesta le oferă. Prețul unui pachet complet FL Studio, incluzând plug-in-urile necesare, ajunge la aproximativ 700 de euro. În România, soft-ul este disponibil în varianta Basic, pentru un singur computer, la prețul de 350 de lei.

Programul poate fi descărcat, în versiune demo, de pe site-ul celor de la Image Line.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Glary Utilities

Drumul către cunoaștere și informație implică și accesul către o lume mai puțin plăcută, aceea a amenințărilor mai mult sau...

Închide