Glary Utilities

glary_utilitiesDrumul către cunoaștere și informație implică și accesul către o lume mai puțin plăcută, aceea a amenințărilor mai mult sau mai puțin virtuale. Adeseori instalăm tot felul de programe care pot oferi, pe lângă eficiență, și multe probleme care pot întrerupe buna eficiență a sistemului. Pentru toate problemele de care suntem sau nu conștienți există o soluție.

Glary Utilities este numele programului care funcționează precum o unealtă de curățare, îndepărtând fișierele temporare, care ocupă foarte mult spațiu pe disk, shortcut-urile cu probleme, care nu mai pot fi șterse sau chiar istoricul din browsere. Varianta gratuită a soft-ului este extrem de intuitivă și accesibilă tuturor utilizatorilor. Cu un simplu click putem să scanăm documentele din propriul calculator, să analizăm eventualele probleme descoperite și apoi să scăpăm de ele.

Este indicat ca, înainte de a începe curățarea fișierelor cu probleme, să aruncăm un ochi pe opțiunile bifate, ca să evităm ștergerea unor documente de care s-ar putea să ne amintim mai târziu că avem nevoie.

Programul poate fi descărcat de pe site-ul oficial al CNET.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Samsung Xcover 2

Nu doar viața ne oferă provocări de zi cu zi. Și producătorii de telefonie mobilă și-au asumat o sarcină dificilă,...

Închide