FaceGoo

face_gooÎncrâncenarea cu care ne ducem zilnic existența nu poate avea decât efecte negative pe termen lung. Stările de spirit care n-au nimic de-a face cu buna-dispoziție nu pot face altceva decât să ne sporească neliniștile, tristețile și grijile. Desigur, sunt o mulțime de modalități de petrecere a timpului liber, însă și acestea sunt accesibile doar unui număr limitat de oameni.

Pentru distracțiile de zi cu zi, care să ne distragă un pic atenția de la sarcinile cotidiene, putem să apelăm la atotștiutorul Internet. Aici găsim tot felul de aplicații și nebunii, extrem de hazlii. Printre acestea se numără și FaceGoo, un program care ”are grijă” de chipurile noastre în fel și chip, și prin intermediul căruia putem să schimonosim figurile tuturor cunoscuților. Pentru a fi la îndemâna cât mai multor utilizatori, aplicația este disponibilă atât pe iOS și Android, cât și pe sistemul de operare Windows 8.

FaceGoo transformă fotografiile în forme elastice și modelabile, astfel încât oricine trece prin filtrul acestui program să fie de nerecunoscut. Cei care doresc să se amuze fără prea mari eforturi pot descărca programul pentru platforma Windows 8 de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Micromax A88

Prejudecata, indiferent de forma în care ea se manifestă, nu poate fi altceva decât o piedică pe care ne-o punem...

Închide