Docks

docksDacă odinioară orice deținător de computer era mulțumit cu cele câteva programe din suita Office, oferite de Windows 95, și cu un număr extrem de redus de jocuri, și acelea deloc solicitante, astăzi ne confruntăm cu un alt tip de problemă: lipsa de spațiu sau de idei, când vine vorba de poziționarea multitudinii de programe pe care le avem instalate pe propriul calculator.

O soluție în acest sens ne este oferită de Docks, un soft gratuit extrem de practic care ne poate ajuta să ne organizăm desktop-ul după bunul plac, fără să depunem prea mult efort. Cei care sunt deja familiarizați cu sistemul de operare Windows 8 ar trebui să nu aibă mari probleme în utilizarea lui Docks. Pentru aceea care nu au intrat încă în lumea icon-urilor frumos poziționate și ușor de accesat, programul va fi o adevărată surpriză plăcută. Aranjarea diferitelor aplicații instalate se poate face extrem de simplu, prin sistemul ”drag and drop”, iar dacă dorim îndepărtarea sau dezintalarea definitivă a unuia dintre programe nu trebuie decât să apăsăm pe butonul de ”delete”. Căutarea unei anumite aplicații este și ea mai mult decât intuitivă, și totodată mult mai practică decât modalitatea clasică de ”search” de la Windows. Sistemele de operare compatibile cu Docks sunt Windows XP, Windows 2000, Windows Vista, Windows 7 și Windows 8.

Descărcarea lui Docks se poate face de pe site-ul oficial.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
LG Nexus 5

Una dintre țările cele mai dezvoltate din Asia la capitolul tehnologie, Coreea de Sud, se străduiește tot mai tare să...

Închide