Photobie

photobieFrumusețea nu are standarde predefinite. Deși putem face afirmații despre o persoană, un loc sau un obiect în legătură cu anumite criterii pe care le îndeplinește sau nu, în raport cu șabloanele frumuseții, niciodată nu putem da verdicte definitive într-un astfel de domeniu. Însă, dacă ne referim la fotografie, aceasta are darul de a ne permite să o manipulăm, după bunul plac, astfel încât ceea ce ea ne arată să fie pe gustul nostru.

Există din ce în ce mai mulți fotografi, pe zi ce trece, care apelează la fel și fel de tehnici mai mult sau mai puțin cunoscute, menite să-i scoată din mulțime și să-i propulseze în topuri. Desigur, nu doar calitatea aparatului sau cunoștințele tehnice sunt cele care contează. Și prelucrarea fotografiilor este un element destul de important, de care trebuie să ținem cont. Iar asta nu se poate face decât cu ajutorul unor programe create special în acest sens.

Unul dintre soft-urile gratuite existente pe piață, în acest domeniu, este Photobie. Deși nu la fel de performant ca programele ce implică anumite costuri, Photobie poate fi folosit de către orice fotograf amator. Decupajul, ajustarea luminilor și a culorilor sau crearea de colaje sunt doar câteva dintre opțiunile pe care creatorii programului le pun la dispoziția utilizatorilor. De asemenea, există anumite template-uri care pot fi folosite pentru integrarea propriilor imagini în șabloane predefinite. Nu lipsește nici meniul de filtre, care ne poate ajuta la manipularea temperaturii sau a culorilor dintr-o fotografie.

Photobie este un program gratuit și poate fi descărcat de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Huawei MediaPad 7 Youth 2

Cine crede că țara de proveniență este o garanție pentru ca un dispozitiv, de orice tip ar fi el, să...

Închide