Huawei MediaPad 7 Youth 2

huawei_mediapad_7_youth_2Cine crede că țara de proveniență este o garanție pentru ca un dispozitiv, de orice tip ar fi el, să fie foarte bun, s-ar putea să fie cantonat încă în vechi prejudecăți, ce nu-și mai păstrează valabilitatea în ziua de azi. Iar cei care fug de produsele făcute în China, tocmai din cauza unor reminiscențe rămase încă vii, sunt iarăși într-o mare eroare. Cei de la Huawei, una dintre marile companii ale pieței mondiale din domeniul telecomunicațiilor, fac toate eforturile pentru a dovedi că cel mai populat stat al planetei poate oferi și servicii de calitate.

Astfel, începutul acestui an se dovedește a fi unul promitățor pentru compania chineză, care a anunțat deja lansarea lui MediaPad 7 Youth 2, o tabletă ce beneficiază de opțiunea de conectare la rețeaua GSM. Astfel, cei foarte ocupați, dar și cei aflați în căutarea unor dispozitive multifuncționale, vor fi încântați de noua apariție a celor de la Huawei. Având dimensiuni de 193.4 x 120.6 x 9.9 milimetri și o greutate de 350 de grame, telefonul va fi dotat cu un ecran capacitiv de 7 inchi, cu opțiune de touchscreen de până la 5 degete și  o rezoluție de 600 x 1024 pixeli. Conexiunea la rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth va fi însoțită de opțiunea realizării transferului de date prin intermediul tehnologiilor GPRS și EDGE.

Memoria RAM a hibridului MediaPad 7 Youth 2 va avea 1 GB, iar capacitatea de stocare, de 4 GB, va putea fi suplimentată cu până la 32 GB, cu ajutorul unui card microSD. Sistemul de operare al noului telefon HuaweiAndroid 4.3 Jelly Bean, va rula cu ajutorul unui procesor Quad-Core Cortex-A7, de 1.2 GHz. Camera foto principală va dispune de 3.15 MP, iar cea secundară va fi de tipul VGA.

Culorile disponibile pentru noul Huawei MediaPad 7 Youth 2 sunt negru și auriu. Prețul dispozitivului nu a fost încă anunțat.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Hightail

Comunicarea, liantul modern al oamenilor trăitori în secolul 21, are multe căi de a se manifesta. Fie față în față,...

Închide