Sony Xperia M2 Dual

sony_xperia_m2_dualOrice noutate tehnologică venită dinspre continentul asiatic sporește nerăbdarea consumatorilor de pretutindeni, mai ales dacă țara de proveniență a acestora este Japonia. Calitatea produselor fabricate de către niponi este binecunoscută, iar una dintre companiile care contribuie în permanență la această faimă este Sony.

Mereu în pregătiri, mereu în teste, cei de la Sony sunt gata de lansarea unui nou dispozitiv, botezat Xperia M2 Dual. Programat a fi conectat la rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, telefonul va beneficia de opțiunea transferului de date cu ajutorul tehnologiilor GPRS, EDGE și NFC. De asemenea, noul model din seria Xperia va putea fi folosit și în versiune Dual SIM.

Dimensiunile proiectate pentru Xperia M2 Dual sunt de 139.7 x 71.1 x 8.6 milimetri, greutatea estimată a acestuia fiind de aproximativ 148 de grame. Diametrul ecranului, de 4.8 inchi, va dispune de o rezoluție de 540 x 960 pixeli. Dotat cu protecție împotriva zgârieturilor, display-ul va avea încorporată opțiunea multitouch de până la 4 degete.

Spațiul de stocare, de 8 GB, va putea fi suplimentat cu ajutorul unui card microSD, cu maximum 32 GB. Memoria RAM va avea și ea 1 GB. Xperia M2 Dual va rula cu ajutorul sistemului de operare Android 4.3 Jelly Bean, prin intermediul unui procesor Quad Core Cortex A-7, de 1.2 GHz, dotat cu un chipset Qualcomm MSM8226-0 Snapdragon 400.

La capitolul multimedia, noul smartphone Sony va beneficia de o placă video Adreno 305 și de două camere foto, una dintre ele având 8 MP și o rezoluție maximă a fotografiilor de 3264 x 2448 pixeli.

Culorile disponibile pentru Sony Xeria M2 Dual sunt alb, negru și violet.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Yola

Multe și complicate sunt lucrurile care ne înconjoară existența de zi cu zi. Dacă odinioară puteam să ne conturăm traiul...

Închide