HP Slate 7

hp_slate_7Cuceriți de noile invenții ale companiilor producătoare de smartphone-uri, am uitat să ne mai îndreptăm atenția și către tablete. Cei de la HP, cunoscuți în România în special pentru imprimante și laptop-uri, sunt gata să lanseze un nou gadget de calitate, sub forma unei tablete. Botezată Slate 7, minunăția tehnologică va funcționa cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean și cu un procesor Dual-Core Cortex A9 de 1.6 GHz. Tableta va dispune de un slot de card micro SD, cu capacitate de până la 32 GB, dar și de o memorie internă de 8 GB și memorie RAM de 1 GB.

Având o rezoluție de 600 x 1024 pixeli și un display de 7 inchi, cu ecran LCD multitouch, HP Slate 7 ajunge la o greutate de 372 de grame, având dimensiuni de 197.1 x 116.1 x 10.7 milimetri. Partea de conectivitate se realizează prin Wi-Fi și Bluetooth 2.1. Camera foto principală este de 3.5 MP, iar cea secundară VGA.

Disponibilă în două variante de culori – negru / argintiu și roșu, tableta are o mulțime de facilități, cum ar fi vizualizarea de fișiere foto și video, vizualizarea de documente, Google Search, Google Talk, Picasa, Google Maps, Gmail sau YouTube. Bateria rezistă până la 5 ore pe zi, în cazul în care este folosită.

Prețul de pornire al lui HP Slate 7 este de 169 de dolari. Lansarea oficială a fost anunțată pentru luna aprilie a acestui an.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Instapaper

Lipsa de timp are avantajele și dezavantajele ei. Chiar dacă nu apucăm să pierdem vremea atât cât ne-am dori, activitățile...

Închide