HTC Desire 500

htc_desire_500Se pare că toamna acestui an este extrem de fructuoasă pentru producătorii de smartphone-uri și, de ce nu, pentru pasionații de tehnică, dornici să-și înnoiască garderoba de gadget-uri cu cele mai noi apariții de pe piață. Păstrând trendul impus de contracandidatele din industrie, cei de la HTC se pregătesc și ei de o nouă lansare, de data aceasta a unui smartphone botezat Desire 500.

”Jucăria” taiwanezilor va avea dimensiuni de 131.8 x 66.9 x 9.9 milimetri, o greutate de 123 de grame și un ecran capacitiv de 4.3 inchi, ce va atinge rezoluția de 480 x 800 pixeli. Cei care vor dori, vor avea posibilitatea de a opta pentru versiunea Dual SIM a telefonului. Rețelele de conectivitate disponibile pentru modelul Desire 500 vor fi 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, iar transferul de date va putea fi realizat cu ajutorul tehnologiilor GPRS și EDGE.

Memoria internă va avea 4 GB, cu opțiune de upgrade de până la 64 GB, în timp ce memoria RAM va fi de 1 GB. Sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean va fi susținut de un procesor Cortex-A5 de 1.2 GHz, dotat cu chipset Qualcomm MSM8225Q Snapdragon 200. Pe partea de fotografie, noul model HTC va dispune de două camere: una principală, de 8 MP, și una secundară, de 1.6 MP.

HTC Desire 500 va putea fi achiziționat în culorile negru și argintiu. Prețul dispozitivului nu a fost încă stabilit.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Designer Motivation

Cine nu a ajuns, măcar o dată în viață, la concluzia că și-a atins limitele? Emoțional, profesional, spiritual. A merge...

Închide