Samsung Xcover 2

samsung_xcover_2Nu doar viața ne oferă provocări de zi cu zi. Și producătorii de telefonie mobilă și-au asumat o sarcină dificilă, aceea de a ne surprinde mereu, scoțând pe piață produse menite să ne stârnească interesul și curiozitatea. Urmând un trend lansat de ceva vreme și evoluând pe acestă linie, cei care se ocupă cu crearea smartphone-urilor induc clienților anumite nevoi de care aceștia n-aveau habar. Spre exemplu, nu știu câți dintre noi considerat necesară realizarea de fotografii subacvatice cu ajutorul telefonului mobil sau menținerea dispozitivului în apa de până la un metru adâncime, timp de 30 de minute.

Iată că Samsung trăiește în prezent, dar scoate pe piață produse pentru viitor, luând deja în calcul lucrurile mai sus menționate și lansând un nou model de smartphone – Xcover 2, capabil să suporte tot felul de ”torturi acvatice”. Pe lângă abilitățile de ”scafandru tehnologic”, telefonul dispune și de alte calități, demne de invidiat, având un procesor Dual-Core Galaxy la 1 GHz, memorie RAM de 1 GB, spațiu de stocare de 4 GB și sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Camera foto principală dispune de 5 MP, având auto-focus și blitz LED. Conectivitatea se realizează prin Bluetooth 4.0 și Wi-Fi. Dimensiunile terminalului sunt de 130.5 x 67.7 x 12 mm, iar greutatea sa ajunge la 148.5 grame.

Lansarea lui Samsung Xcover 2 va avea loc în cursul acestei luni, iar prețul estimat pentru un astfel de dispozitiv este de 300 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Last.fm

Muzica, motorul stărilor noastre de bună-dispoziție, prezentată în felurite forme și culori, este pragul pe care-l pășim către universul magnific...

Închide