Last.fm

last_fmMuzica, motorul stărilor noastre de bună-dispoziție, prezentată în felurite forme și culori, este pragul pe care-l pășim către universul magnific al sunetelor, nuanțate într-o pledoarie de contururi sonore. Unul dintre motivele de recunoștință pe care ar trebui să le avem față de lumea virtuală numită Internet este acela că ea ne oferă posibilitatea accesării milioanelor de fișiere audio și video, fără niciun cost și într-un timp extrem de scurt.

Cu toate că YouTube este de departe numărul 1 în materie de clipuri video, există alte site-uri care îmbină plăcerea socializării online cu cea a petrecerii de calitate a timpului liber, ascultând muzica preferată.  Last.fm este unul dintre ele. Similar unui serviciu de radio online, dar cu posibilitatea alegerii artiștilor și a pieselor pe care dorim să le adăugăm în playlist, platforma este una dintre cele mai populare de acest gen, având peste 40 de milioane de utilizatori.

Navigarea pe site este foarte simplă, utilizatorul introducând numele artistului preferat și având opțiunea de a naviga între canalele ce conțin piese ale respectivului artist, sau de a asculta toate piesele de pe un anumit canal. Există și opțiunea de instalare a soft-ului Last.fm în propriul calculator, astfel încât să fim conectați permanent la canalul nostru creat pe platforma online.

Cei care doresc să-și creeze un cont pe Last.fm o pot face aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
uTorrent

Paleta de programe atât de diversificată din mediul online face ca Internetul să fie cea mai importantă resursă de informare...

Închide