Lemonade

lemonadeNumărul mare de gadget-uri pe care o parte tot mai importantă a planetei le folosește a schimbat destul de mult obiceiurile dezvoltatorilor de pagini web. Nevoia de adaptabilitate este tot mai mare, astfel că site-urile nou construite trebuie să se muleze perfect pe orice fel de dispozitiv folosit. Așa numita tehnologie ”responsive” a devenit o preocupare frecventă, atât pentru designerii web, cât și pentru cei care se ocupă cu partea de implementare.

O soluție facilă și eficientă este folosirea de grile predefinite, ale căror dimensiuni sunt deja create, astfel încât să se poată adapta tuturor gadget-urilor existente pe piață. Una dintre acestea poartă numele de Lemonade, și înglobează practic două fișiere de tip CSS și unul de tip HTML, de unde putem lua elementele ”de-a gata” și le putem integra în propriul site, cu un minim de efort. Lemonade funcționează ca un sistem cadru, în care temelia a fost deja pusă, iar noi trebuie doar să ridicăm construcția cu propriile elemente.

Descărcarea fișierelor Lemonade este gratuită și poate fi făcută de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Docks

Dacă odinioară orice deținător de computer era mulțumit cu cele câteva programe din suita Office, oferite de Windows 95, și...

Închide