ZTE Nubia Z5S

zte_nubia_z5sAcest sfârșit de an este unul extrem de promitățor pentru companiile de telecomunicații, ale căror lansări se succed cu o frecvență uimitoare. Poate pentru a încununa un an plin de succes, poate din cauza reușitelor nu foarte multe din anul care tocmai stă să se încheie, producătorii de ustensile IT sunt foarte activi în această perioadă. Iar noutățile, în materie de gadget-uri, par să-i țină în priză pe cumpărători chiar și în pragul sărbătorilor.

Cei de la ZTE se pregătesc de lansarea unui nou model de smartphone – Nubia Z5S, ale cărui caracteristici tehnice sunt extrem de promițătoare. Conectat la rețelele 2G, 3G, 4G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, telefonul va beneficia de opțiunea transferului de date prin intermediul tehnologiilor GPRS, EDGE și NFC. Dimensiunile dispozitivului vor fi de 137.7 x 68.8 x 7.6 milimetri, acesta urmând să aibă o greutate de 126 grame și un ecran capacitiv de 5 inchi, cu un display de 1080 x 1920 pixeli.

Fără a dispune de un slot pentru card, noul telefon ZTE va oferi cumpărătorului două opțiuni, în ceea ce privește spațiul de stocare: 16 sau 32 GB. Memoria RAM va avea 2 GB. Portul USB și cel infraroșu nu vor lipsi nici ele din dotarea lui Nubia Z5S. Sistemul de operare Android Jelly Bean 4.2.2 va fi susținut de un procesor Quad Core Krait 400, de 2.3 GHz, care va beneficia de un chipset Qualcomm Snapdragon 800.

Camera foto principală va avea 13 MP, opțiune de auto-focus și de stabilizare optică a imaginii, iar camera secundară va dispune și ea de 5 MP. Calitatea de 2160p a fișierelor în format video va fi garantată de placa Adreno 330.

Disponibil în versiunile de culoare alb și negru, noul ZTE Nubia Z5S va avea un preț de aproximativ 420 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
jPlayer

Cu cât revoluția din spațiul virtual își redactează noi capitole, cu atât mai mari sunt și nevoile internauților. Asta înseamnă,...

Închide