Alcatel One Touch Fierce

alcatel_one_touch_fierceTot mai mulți producători de telefoane mobile își îndreaptă atenția către un public lăsat undeva în spate, în ceea ce privește atenția acordată de către mai marii planetei, în materie de telecomunicații. Deși gadget-urile super-performante sunt încă la mare căutare, există și o nișă destul de consistentă, a oamenilor cu venituri limitate, care nu-și permit investiții foarte mari pentru achiziționarea telefoanelor mobile.

Una dintre companiile care și-a canalizat energiile și către acest public este Alcatel. Noul One Touch Fierce, lansat în luna noiembrie a acestui an, este un smartphone de nivel mediu, cu caracteristici tehnice destul de atractive, și cu un preț pe măsură. Dimensiunile sale ajung la 130.3 x 67 x 9 milimetri, iar greutatea la 130 de grame. Ecranul capacitiv TFT de 4.5 inchi beneficiază de o rezoluție de 540 x 960 pixeli. Rețelele de conectivitate disponibile pentru acest model sunt 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0. Transferul de date poate fi realizat prin intermediul tehnologiilor GPRS și EDGE.

Sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean este susținut de un procesor Quad-Core, de 1.2 GHz, cu chipset MTK MT6589M. Memoria RAM atinge 1 GB, iar spațiul de stocare, de 4 GB, poate fi suplimentat cu până la 32 GB. Camera foto principală, de 5 MP, oferă o rezoluție maximă a fotografiilor de 2592 x 1944 pixeli. One Touch Fierce dispune și de o cameră secundară, de tip VGA.

Versiunile de culoare în care poate fi achiziționat noul telefon Alcatel sunt argintiu și negru. Prețul dispozitivului se învârte în jurul sumei de 110 euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
WebGarden

Platformele online tot mai diversificate nu fac altceva decât să dea naștere unor idei noi, cât se poate de inventive,...

Închide