WebGarden

web_gardenPlatformele online tot mai diversificate nu fac altceva decât să dea naștere unor idei noi, cât se poate de inventive, pentru ca utilizatorul de Internet să petreacă un timp cât mai de calitate în fața calculatorului. De la rețele sociale și până la site-uri de blogging de tot soiul, internauții se pot delecta cu tot felul de minunății extrem de creative, menite să-i țină conectați un timp cât mai îndelungat.

Chiar și cei care nu sunt foarte abili în a crea aplicații sau site-uri web pot să facă acum un pas înainte cu ajutorul lui WebGarden, o platformă care permite conturarea unei pagini web de la zero, fără a deține neapărat cunoștințe în domeniu. Fie că ne referim la un simplu site de prezentare, un blog sau chiar un magazin online, toate acestea pot fi create cu ajutorul celor de la WebGarden. Înscrierea pe site este gratuită și similară creării unui cont pe orice platformă de blog. Stabilirea numelui site-ului și a adresei web unde acesta va putea fi accesat ne aparține în totalitate. Avem opțiunea de a alege fie un domeniu personalizat, fie un URL cu extensia webgarden.com. Panoul de control este suficient de intuitiv, astfel încât să nu pună probleme niciunui utilizator, oricât de lipsit de experiență ar fi acesta.

Accesarea platformei WebGarden poate fi realizată de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Microsoft Security Essential

Securitatea este o problemă demnă de toate conferințele mai-marilor lumii. Iar dacă ne referim la lumea virtuală, atunci lucrurile încep...

Închide