Microsoft Security Essential

microsoft_security_essentialsSecuritatea este o problemă demnă de toate conferințele mai-marilor lumii. Iar dacă ne referim la lumea virtuală, atunci lucrurile încep să se complice. Este aproape imposibil de controlat un spațiu în care activează miliarde de oameni, și care accesează miliarde de dispozitive de pe tot globul. Și cum, din această pleiadă, nu toată lumea este înarmată cu cele mai bune intenții, riscurile la care sunt supuși cei care activează în mediul online sunt foarte mari.

Deși sunt multiple metode de apărare, garanția protecției împotriva a tot felul de amenințări de tip malware nu este niciodată absolută. Cei de la Microsoft încearcă însă să mai tempereze elanul rău-voitorilor din spațiul virtual prin intermediul lui Microsoft Security Essential, un soft menit să-i protejeze pe cei care dețin licențe de Windows 7, Vista sau XP. Programul este gratuit, ușor de instalat și extrem de simplu de manevrat. Microsoft Security Essential lucrează în background, astfel că nu este necesară întreruperea lucrului, pentru ca programul să-și poată îndeplini cu succes sarcinile pentru care a fost creat.

Cei care doresc să beneficieze de extra-protecție, când vine vorba de sistemul de operare, pot descărca Microsoft Security Essential de pe site-ul oficial al celor de la Microsoft.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Asus PadFone Infinity 2

Noutățile din domeniul telefoanelor inteligente se succed cu o atât de mare viteză, încât este foarte dificil să ținem pasul...

Închide