Samsung Ativ Q

samsung_ativ_qDacă deunăzi eram cel puțin surprinși de rapiditatea cu care tehnologia progresa, acum noi suntem cei care ținem standardele ridicate. Odată obișnuiți cu lucrurile simple și comode, oamenii nu se mai pot întoarce la un trecut plin de probleme, pe care tehnica să nu le poată rezolva. Astfel, atunci când clientul cere, producătorul este obligat să-l servească cu ceva pe măsura dorințelor sale.

Ținând cont de ultimele trenduri ale pieței, precum și de popularitatea pe care unul sau altul dintre sistemele de operare o au printre consumatorii noilor tehnologii ale secolului 21, sud-coreenii de la Samsung au scos la lumină un nou produs hibrid, botezat Ativ Q, care rulează cu două sisteme de operare diferite. Pasionații de laptopuri se pot bucura de avantajele lui Windows 8, în timp ce utilizatorii care nu se pot despărți de tabletă au la îndemână sistemul Android.

Fără a da neapărat prea multe detalii despre noul dispozitiv, cei de la Samsung au anunțat totuși câteva dintre caracteristicile tehnice ale tabletei. Procesorul Intel Core i5 4200U vine dotat cu un chipset de la Intel, modelul Haswell. Ecranul tactil de 13.3 inchi atinge o rezoluție de 3200 x 1800 pixeli și o densitate de 255 PPI. Memoria RAM ajunge la 4 GB, iar cea internă la 128 GB. Tableta beneficiază, de asemenea, de 1 port USB 2.0 și unul 3.0, un cititor de carduri SD și ieșire micro-HDMI. Dimensiunile lui Ativ Q sunt de 327 x 218 x 14 milimetri, aceasta având o greutate de 1280 grame. Bateria constituie și ea un punct de atracție, promițând până la 9 ore de autonomie.

Prețul tabletei Samsung Ativ Q, precum și disponibilitatea sa pe piețele europene, sunt încă necunoscute.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Guitar Tricks

Din multitudinea pasiunilor pe care un om le are într-o viață, cea mai profundă dintre ele este, cel mai probabil,...

Închide