HTC Butterfly

Piața asiatică dă lovitură după lovitură în materie de telefonie mobilă. După cei de la Samsung, care ne uimesc lună de lună cu câte o nouă apariție, a venit și rândul celor de la HTC să își ”dea în petec”. Un model proaspăt și revoluționar, cu dimensiuni similare unei tablete, a fost lansat în luna noiembrie a acestui an pe continentul asiatic.

Este vorba despre HTC Butterfly, un smartphone cu rezoluție Full HD de 1080 x 1920 pixeli și un ecran super LCD3 de 5 inchi. Rezoluția camerei este de 8 MegaPixeli și oferă opțiune de filmare HD. De asemenea, pot fi realizate concomitent fotografii cu rezoluția de 6 MegaPixeli.

Din păcate pentru potențialii doritori europeni, HTC Butterfly poate fi achiționat doar pe piețele din Asia și America de Nord. Un gest similar, de a nu intra pe piața europeană, l-au făcut cei de la HTC și anul trecut, cu modelul Rezound.

Pentru cei care vor avea curiozitatea și posibilitatea de a achiziționa smartphone-ul, prețul aparatului este de aproximativ 600 de dolari.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
WeTransfer.com

Yahoo! și Google, cele două mari companii americane care acoperă probabil cea mai mare parte a ”pieței” căsuțelor poștale electronice,...

Închide