Samsung Galaxy Q GT-B9150

samsung_galaxy_qOdihna, când vine vorba de popoarele asiatice, este doar un cuvânt dintr-un dicționar neaccesibil publicului larg. Munca e o stare de fapt și un mod de a exista, până la urmă, iar coreenii de la Samsung nu fac rabat de la această regulă. Conștiincioși și conștienți de poziția pe care o au pe piața smartphone-urilor la momentul actual, ei încearcă să-și păstreze popularitatea și totodată să atragă noi clienți, prin produse tot mai inovatoare.

Din categoria noutăți absolute face parte și modelul Galaxy Q GT-B9150, un telefon cu ecran dublu full-HD AMOLED de 5.3 inchi. Display-ul flexibil este o inovație care n-a mai fost pusă în practică de altă companie de telefonie mobilă, deși au mai circulat idei în acest sens. Telefonul va fi dotat cu o memorie RAM de 2 GB și va beneficia de sistemul de operare Android 4.2.1. Camera foto principală va ajunge la 8 MP, iar cea secundară la 2 MP. Bateria telefonului va fi de 3500 mAh, ceea ce ar trebui să satisfacă nevoile viitorilor beneficiari ai acestui model.

Data lansării oficiale a noului Galaxy Q GT-B9150 nu a fost încă stabilită de către cei de la Samsung, dar se pare că vara acestui an va fi un moment propice pentru debutul său pe piața telefoanelor inteligente.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
3sms.ro

Uneori trec anii peste noi atât de repede, încât copilăria ne apare ca o peliculă în alb și negru, uitată...

Închide