Asus 600

asus_tablet_600Tehnologia viitorului pare un film științifico-fantastic încă nelansat, de vreme ce prezentul ne oferă dispozitive atât de abracadabrante. Detaliile tehnice ale produselor nou lansate par un capitol de care ne e teamă să ne atingem. Minunile, în domeniul IT-ului, sunt mai degrabă  o obișnuință, decât o raritate.

Dacă vorbim despre noua tabletă ASUS 600, vom putea s-o încadrăm tot la capitolul inovații, datorită ”bunătăților” cu care a fost dotată. Cel mai mare atu al tabletei este că se poate transforma, prin intermediul unui dock cu tastatură, în notebook. Astfel, plăcerea utilizării unei tablete și eficiența notebook-ului se îmbină armonios în cazul tabletei Asus.

La capitolul detalii tehnice, modelul 600 are un procesor Nvidia Tegra 3 cu patru nuclee, 2 GB de memorie RAM și sistem de operare Windows RT. Display-ul ecranului IPS este de 10.1 inchi, iar greutatea tabletei de doar 525 de grame. Conectivitatea se realizează prin Bluetooth, Wi-Fi, GPS și NFC. Noul produs Asus nu duce lipsă de aplicații, jocuri și chiar de o versiune a pachetului Office.

Prețul unui astfel de gadget poate ajunge până la 750 de euro, în varianta de 32 GB cu dock.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Digg

Socializarea online se poate face în felurite moduri. Fie că share-uim poze cu prietenii, fie că postăm articole pe care...

Închide